OVER ONS

OVER ONS

ONS TEAM

Ons behandelteam bestaat uit Master Physician Assistants en wij hebben veel werkervaring opgedaan in Máxima Medisch Centrum en in de Ceulen klinieken.
Daarbij werken wij al jaren intensief samen.
Al onze behandelaars staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) en in het BIG register zodat
de kwaliteit kan worden gegarandeerd en gewaarborgd.

ONZE SPECIALISTEN

20_09_08_227bw

LOES BIELEVELD

CEO – Master Physician assistant

Injectables – Chirurgie – Flebologie

Ik ben in 2008 gestart aan de opleiding tot Physician assistant in Nijmegen. In het Maxima Medisch Centrum heb ik meer dan 2000 patiënten behandeld aan spataderen en ontsierende adertjes. Tijdens mijn opleiding zijn de operatieve behandelingen; strippen van spataderen, endoveneuze laser en VNUS-Closure volop aan bod gekomen. Destijds heb ik er voor gezorgd dat tijdens de endoveneuze technieken de arts of Physician assistant zelfstandig het echo onderzoek doet en dat dit nieuwe standaard werd. Ondersteuning van een radiodiagnostisch laborant tijdens een operatieve ingreep was vanaf dat moment niet meer nodig. Samen met mijn collega Marjan vorm ik een uitermate sterk team, wij proberen om volgens dezelfde visie onze patiënten te benaderen. En binnen Venocare vullen wij elkaar sterk aan. Mijn onderzoek had als titel; “Is er een verschil in de kans op recidiefvarices na twee verschillende manieren van strippen”. Dit was een vervolg studie op het eerdere onderzoek van dr. M. Scheltinga ( klik hier om de oorspronkelijke studie te lezen ).Sinds 2012 ben ik mede- eigenaar van Venocare en hebben ruim 3000 (oud) patiënten de weg naar onze kliniek gevonden en kunnen zij in deze setting worden behandeld.

In 2021 zal ik weer verschillende scholingen en congressen bijwonen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen. Op de planning stonden voor 2020 het European Vascular course, Charing Cross en de Vascular rounds. Helaas zijn in verband met Covid-19 alle congressen verplaatst naar het volgende kalenderjaar

MARJAN ALDENZEE

CEO – Master Physician assistant

Injectables – Chirurgie – Flebologie

Ik begon mijn opleiding tot Physician assistant te Nijmegen in 2004. Vanaf dat moment heb ik in het Maxima Medisch Centrum meer dan 4000 patiënten behandeld aan spataderen. Mijn jarenlange ervaring als operatieassistente maakte dat de operatieve “skills” er al enige tijd inzaten. In het Maxima Medisch Centrum heb ik veel betekend voor de positionering van de Physician assistant. Binnen de vaatchirurgie kwam er namelijk in 2008 uitbreiding voor een tweede PA, mijn collega Loes Bieleveld. Een groot deel van de opleiding van Loes heb ik destijds voor mijn rekening genomen en op deze manier zijn wij al jaren een vast team. Als onderzoekstitel had ik: “One-stop-shopping”. Dit onderzoek heeft ervoor gezorgd dat alle gesprekken, onderzoeken en het behandelplan binnen 1 bezoek werden afgesproken.
Sinds 2012 ben ik mede- eigenaar van Venocare en vanaf september 2012 tot nu hebben ruim 3000 (oud) patiënten de weg naar onze kliniek gevonden en kunnen zij in deze nieuwe setting worden behandeld.
In 2021 zal ik weer verschillende scholingen en congressen bijwonen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen. Op de planning stonden voor 2020 het European Vascular course, Charing Cross en de Vascular rounds. Helaas zijn in verband met Covid-19 alle congressen verplaatst naar het volgende kalenderjaar.

 

20_09_08_168bw
20_09_08_106bw

HARRIET LUIJKS

Master Physician assistant

Flebologie – dermatologie 

Ik ben in 2014 gestart aan de opleiding tot Master Physician assistant in Nijmegen. In 2017 ben ik afgestudeerd, hierbij heb ik onderzoek gedaan met als titel; “Lasertherapie bij onychomcyose”.
Ik werk tevens in het Maxima Medisch Centrum (MMC) op de afdeling dermatologie. Tijdens mijn opleiding en met mijn huidige werkzaamheden heb ik veel ervaring en kennis opgedaan omtrent dermatologie en flebologie, met name heb ik mij gespecialiseerd in de dermatologische oncologie (huidkanker) en flebologie (spataderzorg).

Samen met Marjan en Loes vorm ik een mooi team, we hebben immers vanuit de praktijk veel ervaring opgedaan in het MMC. Ik ben sinds januari 2019 werkzaam bij Venocare/Extracare en u zult mij op de dinsdagen en donderdagen tijdens de spreekuren leren kennen. In 2020 zal ik verschillende scholingen en congressen bijwonen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen. Op de planning staat het European Vascular course 2020.

 

LIEKE HULSBOSCH

Master Physician assistant

Flebologie – dermatologie – injectables 

Ik ben in 2018 gestart aan de opleiding tot Master Physician assistant in Nijmegen. In februari 2021 zal ik afstuderen, hierbij doe ik onderzoek met als titel; “CO2-laser als behandeling voor superficieel groeiende basaalcelcarcinomen”.Ik werk tevens binnen de dermatologie bij Ceulen Klinieken.  Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring en kennis opgedaan omtrent dermatologie en flebologie, met name heb ik mij gespecialiseerd in de dermatologische oncologie (huidkanker) en flebologie (spataderzorg). Samen met Marjan en Loes vorm ik een mooi team omdat wij ons allemaal hebben gespecialiseerd in met name de spataderzorg. Op deze manier kunnen we een betere kwaliteit van zorg bieden. Ik ben sinds november 2020 werkzaam bij Venocare en u zult mij op maandag, donderdag en vrijdag tijdens mijn spreekuur leren kennen.In 2021 zal ik verschillende scholingen en congressen bijwonen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen.

QX0A0122bw
QX0A0140bw

SYLVANA VERSTRALEN

Praktijk assistente

Sinds November 2020 ben ik werkzaam bij Venocare als praktijkassistente en ben ik te zien bij binnenkomst om u te begroeten.  Ik haal er veel voldoening uit om onze patiënten op een prettige en betrokken wijze van dienst te kunnen zijn. Verder ben ik gedeeltelijk verantwoordelijk voor de patiënten planning en boekhoudkundige ondersteuning binnen Venocare.

Mariska van der Velden

In 2006 ben ik gestart aan de opleiding tot doktersassistente bij het NIPA in Eindhoven. In 2008 ben ik
afgestudeerd en als polikliniekassistente begonnen in het Maxima Medisch Centrum.
Ruim een jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar een huisartsenpraktijk.
Daar Ik meer affiniteit en uitdaging vond in mijn takenpakket bij Venocare heb ik met veel
enthousiasme en overtuiging deze stap gemaakt.
Samen met Marjan en Loes vorm ik een mooi team omdat we onze ervaring en kennis kunnen delen
met elkaar en omzetten in de praktijk.
Ik ben per 1 juni 2021 werkzaam bij Venocare/Extracare en u zult mij op de maandag, dinsdag en
donderdag tijdens de spreekuren leren kennen.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

AFSPRAAK
INPLANNEN

klok

Vraag hier eenvoudig
een consult aan

TELEFOON
NUMMER

app

Bel 040 - 402 11 60 of
App 040 - 206 23 11

EMAIL

mail

Stuur ons een email
info@venocare.nl

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

AFSPRAAK INPLANNEN

AFSPRAAK
INPLANNEN

klok

Vraag hier eenvoudig
een consult aan

TELEFOONNUMMER

TELEFOON
NUMMER

app

Bel 040 – 402 11 60 of
App 040 – 209 23 11

EMAIL

EMAIL

mail

Stuur ons een email
info@venocare.nl

WAT BIEDEN WIJ U?

Een advies op maat. Door onze jarenlange ervaring en het voortdurend
volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Wij zullen u op basis van onze ondervindingen tijdens het eerste consult een
advies geven over het mogelijke behandeltraject.
Venocare hecht veel waarde aan een luxe en persoonlijke benadering.

Wij hanteren minimale wachttijden en u kunt bij ons ook in de vooravond
terecht. Samenwerkingen met andere disciplines. Indien u bij ons niet
op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, verwijzen
wij u naar een andere specialist. Wij beschikken over een ruim netwerk
aan specialisten met wie wij samenwerken.

Een advies op maat. Door onze jarenlange ervaring en het voortdurend volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Wij zullen u op basis van onze ondervindingen tijdens het eerste consult een advies geven over het mogelijke behandeltraject. Venocare hecht veel waarde aan een luxe en persoonlijke benadering.

Wij hanteren minimale wachttijden en u kunt bij ons ook in de vooravond terecht. Samenwerkingen met andere disciplines. Indien u bij ons niet op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, verwijzen wij u naar een andere specialist. Wij beschikken over een ruim netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken.