OVER ONS

OVER ONS

ONS TEAM

20_09_08_227bw

LOES BIELEVELD

Master Physician assistant

Injectables – Chirurgie – Flebologie

Ik ben in 2008 gestart aan de opleiding tot Physician assistant in Nijmegen. In het Maxima Medisch Centrum heb ik meer dan 2000 patiënten behandeld aan spataderen en ontsierende adertjes.  Destijds heb ik er voor gezorgd dat tijdens de endoveneuze technieken de behandelaar zelfstandig het echo onderzoek kan uitvoeren.

Mijn afstudeeronderzoek had als titel; “Is er een verschil in de kans op recidiefvarices na twee verschillende manieren van strippen”. Sinds 2012 ben ik eigenaresse van Venocare en hebben ruim 5000 (oud) patiënten de weg naar Venocare gevonden en kunnen zij in  de prachtige nieuwe praktijk worden behandeld.

Ieder jaar volg ik verschillende scholingen en congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen. 

HARRIET LUIJKS

Master Physician assistant

Flebologie – dermatologie Ik ben in 2014 gestart aan de opleiding tot Master Physician assistant in Nijmegen. In 2017 ben ik afgestudeerd, hierbij heb ik onderzoek gedaan met als titel; “Lasertherapie bij onychomcyose”.

Ik werk tevens in het Maxima Medisch Centrum (MMC) op de afdeling dermatologie. Tijdens mijn opleiding en met mijn huidige werkzaamheden heb ik veel ervaring en kennis opgedaan omtrent dermatologie en flebologie, met name heb ik mij gespecialiseerd in de dermatologische oncologie (huidkanker) en flebologie (spataderzorg).

Per 1 januari 2023 zal ik het Venocare verlaten en volledig terug werkzaam zijn in het Maxima Medisch Centrum.

 

20_09_08_106bw
QX0A0140bw

SYLVANA VERSTRALEN

Praktijk assistente

Sinds november 2020 ben ik werkzaam bij Venocare als praktijkassistente en ben ik te zien bij binnenkomst om u te begroeten.  Ik haal er veel voldoening uit om onze patiënten op een prettige en betrokken wijze van dienst te kunnen zijn. Verder ben ik gedeeltelijk verantwoordelijk voor de patiënten planning en administratieve ondersteuning bij Venocare.

Beauty portrait of an attractive smiling sensual young woman with wet brunette long hair standing isolated over gray background, winking

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

AFSPRAAK
INPLANNEN

klok

Vraag hier eenvoudig
een consult aan

TELEFOON
NUMMER

app

Bel 040 - 402 11 60 of
App 040 - 206 23 11

EMAIL

mail

Stuur ons een email
info@venocare.nl

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

AFSPRAAK INPLANNEN

AFSPRAAK
INPLANNEN

klok

Vraag hier eenvoudig
een consult aan

TELEFOONNUMMER

TELEFOON
NUMMER

app

Bel 040 – 402 11 60 of
App 040 – 209 23 11

EMAIL

EMAIL

mail

Stuur ons een email
info@venocare.nl

Een advies op maat. Door onze jarenlange ervaring en het voortdurend volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Wij zullen u op basis van onze ondervindingen tijdens het eerste consult een advies geven over het mogelijke behandeltraject. Venocare hecht veel waarde aan een luxe en persoonlijke benadering.

Wij hanteren minimale wachttijden en u kunt bij ons ook in de vooravond terecht. Samenwerkingen met andere disciplines. Indien u bij ons niet op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, verwijzen wij u naar een andere specialist. Wij beschikken over een ruim netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken.