VERGOEDING

VERGOEDINGEN

app

WORDT MIJN BEHANDELING VERGOED?

 

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars en met Infomedics.

Wanneer u door uw huisarts bent verwezen ontvangt u dan ook altijd de maximale vergoeding voor de geleverde zorg. Een eerste consult (indicatiestelling) wordt altijd vergoed vanuit de basiszorgverzekering en direct na het consult is duidelijk of de behandeling in aanmerking komt voor vergoeding (medische indicatie).

 

Werkwijze:

Na afloop van het verzekerde behandeltraject (DBC-zorgtraject) ontvangt u van Infomedics de factuur met het passantentarief. De factuur kunt u (online) declareren bij uw zorgverzekering. Houdt er wel rekening mee dat er altijd een eigen risico geldt voor zorgkosten binnen de basisverzekering.

Afhankelijk van uw verzekeraar en uw polis wordt tussen de 50 en 100 procent van het factuur bedrag via uw zorgverzekeraar vergoed. De eventuele eigen bijdrage kunt u als korting krijgen wanneer u ons binnen 30 dagen na factuurdatum de declaratiespecificatie aanlevert. Zo is er dus altijd 100 procent vergoeding mogelijk.

Vaak volgt de nota pas > 3 maanden na afloop van het behandeltraject, dit heeft te maken met de registratieregels van de NZA. Een zorgtraject met één of meer subtrajecten wordt volledig afgesloten na een periode van 360 (3 maal 120) dagen na afsluiten van een subtraject indien geen zorgactiviteiten meer zijn geregistreerd of gepland in de toekomst.

 

Veel gestelde vragen: 

Het eigen risico, hoe zit dat nou?

Ik ontvang een nota van Infomedics, wat moet ik nu doen?

Hoe is de nota van Infomedics opgebouwd?

Wat zijn de actuele passantentarieven?

Waarom staat er op mijn nota Stichting Love your Legs?

Hoe kan ik een kopie van mijn medisch dossier opvragen?

Wat zijn de kosten van een telefonisch consult of beeldbelconsult?

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

AFSPRAAK INPLANNEN

klok

Vraag hier eenvoudig
een consult aan

TELEFOONNUMMER

app

Bel 040 – 402 11 60 of
App 040 – 209 23 11

EMAIL

mail

Stuur ons een email
info@venocare.nl

VACATURE ALLERT!

ZOEKEN WIJ JOU? NEEM DAN SNEL HIER EEN KIJKJE